четвъртък, 3 март 2011 г.

Пробвахте ли новата спирала от Макс Фактор?




Спирала XPERIENCE неповторимо ново ПРЕЖИВЯВАНЕ за твоите мигли!

Спиралата Xperience осигурява до три пъти повече обем за миглите в съчетание с изклчителен комфорт и лекота! Ресниците са блестящи, гладки, подредени и повдигнати, и имат свободата да пърхат като пеперуда!

Xperience съчетава две основни предимства:

-                                              Доказаната и печелила много награди по цял свят iFX четка за обем на Max Factor;
-                                              Ново поколение формула на туша, която придава до три пъти повече обем на миглите, като ги прави по-повдигнати, блестящи и гладки, но същевременно им осигурява лекота и свобода да пърхат като пеперуда.

                           Технологията на iFX четката
iFX четката за обем позволява на всяка мигла да бъде подчертана и завършена от основата до върха. Специалните микро улейчета в четката задържат повече туш и така  придават до три пъти повече обем. Четката е с двойно действие- мигновенно разделя миглите, същевременно с това ги изглажда. Традиционните четки на спирали са изградени от найлонови косъмчета и не са достатъчно гъвкави.
Изключително фината, гладка и подредена  iFX четка на Xperience е обгърната от термо пластичен еластомер, който покрива всяка една мигла, дори късите и непокорни мигли в края на окото не се слепват или сплъстяват.