петък, 29 март 2013 г.

RUBY ROSE

                                   RUBY ROSE СЕНКИ ЗА ОЧИ 

Първото, което ми хрумна преди да пиша за Ruby Rose е, че всъщност марката е достатъчно позната. Да, тя присъства на нашия пазар от доста години, но въпреки това я ползват сравнително малко хора. Голямата реклама за тези сенки е, че който ги е пробвал става почитател и търси отново продуктите. 

Силните страни на сенките Ruby Rose са много. В този ценови клас качеството им е на високо ниво. Отличават се с фина консистенция и голяма трайност. При умело нанасяне не се събират на клепача, което си е проблем принципно за повечето марки и по-скоро за грима в домашни условия. 

Друго голямо предимство е наличието на голямо разнообразие от цветови гами и комбинации от различните цветове. Има единични сенки, двойни, както и палитри, удобни за чантата. Освен малките палитри, голям интерес представляват големите палитри с огромно разнообразие от цветове, пудри, руж и други необходими аксесоари. Всичко това събрано в красиви палитри с причудливи форми и удобно подредени комбинации за всеки вкус.
И като написах за всеки вкус бързам да уточня една от най-важните подробности за марката Ruby Rose - за всеки джоб е. Цените наистина са достъпни и мога да кажа, че сделката си заслужава. Получавате добро качество за разумни пари. 

Къде да намеря сенки за очи Ruby Rose? 

Естествено в магазина ни. София, Студентски град, Стол №4 /Четворката/. Изборът си заслужава разходката ;).


неделя, 24 март 2013 г.

АРГАНОВО МАСЛО

                                      ВЪЛШЕБНОТО АРГАНОВО МАСЛО

Натуралното масло от арган е естествена храна и цялостна грижа за вашето тяло. Богато на ценни мастни киселини и витамин Е то успокоява, подхранва и подмладява кожата и я защитава от изсушаване, акне, екземи и бръчки. Действа благоприятно на косата при сърбеж и сухота на скалпа като хидратира, стимулира и подхранва косъма. Дарете косата си с несравним блясък и здрав вид. Микроелементите в аргановото олио са богати на Омега 3 и Омега 6 мастни киселини.
Заздравява ноктите, хидратира кожата на ръцете и омекотява кожичките, като ги прави лесни за отстраняване. Придава усещане за красота и комфорт на цялото ви тяло.
Нанасете няколко капки върху желаната зона /лице, ръце, тяло/ и масажирайте. При употреба върху косата втрийте няколко капки върху влажна коса от средата към краищата . Изсушете или оставете да изсъхне естествено. Ако косата ви се нуждае от по-интензивни грижи се прилага и върху суха коса. Може да ползвате като съставка в различни маски за коса.

При нас може да намерите Арганово олио на марките Сери и Виктория Бюти, както и течни кристали за коса с Арганово олио.

Търсете ни в Студентски град, Стол №4 /Четворката/