събота, 12 май 2012 г.

BB от MAYBELLINE за сияйна и свежа кожа


MAYBELLINE
                         NEW YORK


DREAM
FRESH
BB
Свеж блясък на лицето в три нюанса:
Светъл
Тъмен
Праскова

Хидратиращ крем с ефект на грим за безупречен тен в една стъпка. Нанесете тънък слой върху кожата. Може да се използва с или без основа от хидратиращ крем.

Резултатът е сияйна и свежа кожа, от вас се иска само усмивката и денят е прекрасен!

Цената е същата като продукта на GARNIER - при нас поне е така :)

 

петък, 11 май 2012 г.

Спирали за очи MAYBELLINE видове и предназначение


Често ли се питате „коя спирала да си купя”?

Разнообразието от марки и спирали с различно предназначение е голямо и обикновено се чувстваме объркани в избора на нова спирала.

Видовете спирали най-общо са за обем, за удължаване и за извиване на миглите. Има водоустойчиви спирали за да сте сигурни, че няма да ви изиграят лоша шега дъжд или друго неочаквано намокряне. Водоустойчивата спирала се отстранява по-трудно от обикновената, но това не е повод за притеснение, трябва да се използват дегримьори за водоустойчив грим, които не са по-скъпи от другите.

Най-предпочитаната спирала е тази за обем. Предполагам, че това е причината спиралите на Maybelline да са основно за обем и освен това да имат допълнително предназаначение.

Описвам спиралите на Maybelline по реда на излизането им на българския пазар. Желанието ми е да помогна при трудния избор на нова спирала за очи.

Volume express
 Спиралата Volum'express се грижи внимателно за разделянето на Вашите мигли, а нейната четка за максимален обем дава моментален резулата върху Вашите мигли. Вашият поглед става Дълбок и ослепителен!

Volume express waterproof
Повече обем само с едно движение! Водуостойчивата спирала Volum'Express waterproof дава невиждан обем на Вашите мигли и поразително чувствен поглед!
Volume Express Curved

Тази спирала дава до три пъти повече обем мигновено! Патентованата четка Anti- Clump помага в обемо строителството на Вашите мигли! Дерматологично тестван продукт. За постигането на най-добър резултат нанасяйте с четчицата от вътре на вън и по дължината на миглите от основата към върха.
Volum’Express Lift up
С тази спирала на Мейбълин постигате до три пъти повече обем, прекрасно извити и повдигнати мигли. Лесна за нанасяне, с невероятно удобна и прецизна четчица. Очите ви са по изразителни и отворени. 

Colossal volume

Създава 9х повече обем.
Патентована Mega Brush четка + колагенова формула разделят миглите една по една.
Драматичен поглед без спластяване
Премахва се лесно

Colossal volume 100 % black
Естествено черният пигмент в спиралата Мейбълин the Colossal 100 % Black прави погледа ви още по-драматичен и контрастен. Формулата с колаген обогатява миглите само с едно движение. Патентованата MegaBrush четка позволява бързо нанасяне и идеално покритие. Наситено черен и контрастен цвят, благодарение на пигмента „черен въглен”. Без натрошаване и напластяване. Едно единствено движение ви дава по-черни и „колосално” обемни мигли!
The falsies
Най-драматичният обем с ефект на изкуствени мигли
• Патентованата четка достига до всяка мигла. Новата Черно
Драматична формула изпълва всяка празнина.
Матово черни мигли. Без пропуски от всеки ъгъл.

The falsies Black Drama
Иновационната формула с наситени въгленово-черни пигменти и прокератин създава ефекта на ултрачерните ресници. Най-плътните и черни мигли, без наслагвания, благодарение на патентованата четчица с форма на лъжичка. Перфектен матов ефект и до три пъти повече обем. Ефектът на драматичния и фатален поглед, само с едно движение. С Мейбълин the Falsies Black Drama очите Ви са изразително подчертани, а миглите – пухкави и обемни.
Гримьорите съветват: За още по завършен и впечатляващ ефект, нанасете допълнителен слой само на крайчеца на миглите.
One by one
Спиралата Maybelline one by one volume' express ще направи погледа ви неустоим и ще повдигне вашите мигли без да ги слепва. Новата формула на тази спирала прави миглите ви по-обемни от корените до върха. Постигане до 400% обем без слепване.
• Патентована Catcher Lash ™ четка.

Colossal volume cat eyes

Съвършено новата формула с колаген придава на ресниците истински „колосален” обем. Благодарение на уникалната извита четка Cat Eyes, тази спирала нежно покрива, дори и най-тънките мигли в ъгълчето на окото и изкусно ги извива. Няма нужда от излишни движения , защото тази четка перфектно покрива миглите още с първото нанасяне. Миглите ви стават пухкави, обемисти и перфектно извити. Съвършеният съблазнителен котешки поглед е вече факт!

One by one satin black
Мечтали ли сте винаги да имате дълги, плътни и извити мигли? Е, вече не е нужно да мечтаете, защото новата Maybelline Volum’ Express One by One Satin Black спирала за очи ще превърне вашите желания в реалност.

The Falsies Feather-Look 


Първата спирала на Maybelline с гел-мус формула. Еластична четка с подвижно рамо. След нанасяне миглите остават меки като перце. Ефект на изкуствени мигли


 Тне Colossal Smokey Eyes


Colossal Smokey 
Спирала за Обем, формула със специални пигменти за наситен, опушен поглед. Цвят на туша - опушено черен.



 THE ROCKET VOLUME EXPRESS


 Поглед, който подкосява краката в три стъпки:


Стъпка 1 С лесно движение нанесете молив за очи Master Drama по линията на миглата и издължете за ефект котешко око.
Стъпка 2 Нанесете спирала Rocket на горните мигли и след това на долните мигли.
Стъпка 3 Насладете се на магически поглед, който подкосява краката!