петък, 1 юни 2012 г.

Слънцезащита през Лято 2012


Първи юни е, лятото идва. Времето, което прекарваме на открито става доста повече. Предстоят много слънчеви уикенди, кратки ваканции и дълги отпуски. Има ли значение дали ще изберем планината, морето или просто близкия парк, важно е настроението, желанието ни да се движим и да се радваме на красотата, която ни заобикаля.

Миналата година пояснихме какво представляват номерата със слънцезащитен фактор, изписани върху флаконите им и как да изберем подходящите за нас. Тази година няма да се повтаряме. Ако някой има нужда от помощ при избора си на фактор за слънцезащитен продукт може да погледне ТУК.
Тази година сме направили нов подбор, разнообразието отново е добро и покрива всички нужди за защита от слънцето. Така лесно ще изберете необходимите ви средства за защита и ще остане единствено да се наслаждавате на времето си за почивка под слънчевите лъчи.

Прочетете повече за всяка от предлаганите марки. Магазина ни е в Студентски град, Четвърти стол /Четворката/. На място ще получите нужната консултация и ще може да изберете предпочитаните от вас продукти.

За четете ТУК

Зачетете ТУК




За Талодермачетете ТУК


Зачетете Тук


За четете Тук



четвъртък, 31 май 2012 г.

Домашен фризьор


Този път ще ви изненадаме. Новото в магазина не е типичния козметичен продукт. Спокойно, няма да ви предлагаме да се подстригвате или боядисвате сами. Идеята ни хареса защото предлага различни варианти за оформяне на прическа без използване на химия и без досадния сешоар. Средството е удобно, функционално и за многократна употреба.Цената му е достъпна - 7.99 лв. Така спестява безценните ни време и пари. Последното уточнение, което ми хрумва е че все пак тази новост е за дами с по-дълги коси.

Спирам да ви държа в неведение и направо ви давам линк на производителя /не всички имат късмета да са близо до магазина ни/ .   : )

                                                       ДОМАШЕН ФРИЗЬОР

В магазина има мостра на продукта. Можете да го пипнете и да добиете пряко впечатление от тази иновация и чак тогава да вземете решение дали това може да е новото ви тайно оръжие. Нужно е просто да развихрите фантазията си.

сряда, 30 май 2012 г.

тоалетни млека Афродита


Нежното тоалетно мляко Афродита, с натурални екстракти безупречно почиства в дълбочина кожата на лицето и шията, същевременно  я успокоява и овлажнява. Подходящи са за всеки тип кожа.


                                                   Тоалетно мляко с екстрат от 7 билки


                                                 Тоалетно мляко с екстрат от Алое Вера



                                   Тоалетно мляко с екстрат от Жожоба

                                    
                                      Тоалетно мляко с Бадемово масло

Нова био серия в магазина ни

                                                                   L'ANGELICA
                                                                      Билков Институт

Институтът е основан през 1981 г. във вила Анжелика строена през XIX век в провинция близо до Болоня.
Линиите от природни продукти съчетават в себе си най-модерните научни изследвания и традицията в използването на лечебни растения.

В магазина предлагаме серията BOTANICS. Серията съдържа шампоани, пяна за вана и крем за тяло.
Продуктите съдържат органични растителни екстракти от контролирано био производство
без парабени
без парафин
без силикон
без ГМО


                                                                     Шампоани 250мл.


За изтощена коса с екстракти от невен и лайка
Деликатен шампоан за тънка, изтощена коса с късащи се краища. Открийте естествения ефект от действието на невен и лайка, с подхранващи и защитни свойства. Прави косата здрава, мека и лъскава от корените до върха.

За нормална коса с екстракт от бадем и пчелно млечице
Деликатен шампоан за честа употреба, подходящ за цялото семейство. Екстракта от бадем и натурално пчелно млечице действат укрепващо и подхранващо. Резултатът е жизнена и бляскава коса.

За мазна коса с екстракт от бяло грозде и цвят от лайм
Деликатен шампоан за мазна и много слаба коса. Екстракта от бяло грозде и цвят от лайм имат почистващо и освежаващо действие за възстановяване на омазнените коси.

За премахване на пърхот с екстракт от коприва и глог
Идеален шампоан за дълбоко почистване и премахване на пърхота. Екстрактите от коприва и глог със стягащо и почистващо действие помагат за доброто почистване на скалпа. Косата е идеално чиста и блестяща.

                                                             Пяна за вана 500мл.

С екстрат от био овес и мед
Пяната има успокояващо действие благодарение на био овеса и подхранва кожата на тялото с пчелен мед. Подходяща е за суха и чувствителна кожа.

С екстрат от Лавандула и ванилия
Пяната помага за релаксирането на тялото с грижливо подбраните съставки и специална формула съдържаща екстрактите от лавандула и ванилия.


                                                          Крем за тяло 300мл.

Подхранващ крем за тяло с мляко от био овес. Овлажнява кожата и я оставя гладка и дълбоко подхранена.