петък, 1 юни 2012 г.

Слънцезащита през Лято 2012


Първи юни е, лятото идва. Времето, което прекарваме на открито става доста повече. Предстоят много слънчеви уикенди, кратки ваканции и дълги отпуски. Има ли значение дали ще изберем планината, морето или просто близкия парк, важно е настроението, желанието ни да се движим и да се радваме на красотата, която ни заобикаля.

Миналата година пояснихме какво представляват номерата със слънцезащитен фактор, изписани върху флаконите им и как да изберем подходящите за нас. Тази година няма да се повтаряме. Ако някой има нужда от помощ при избора си на фактор за слънцезащитен продукт може да погледне ТУК.
Тази година сме направили нов подбор, разнообразието отново е добро и покрива всички нужди за защита от слънцето. Така лесно ще изберете необходимите ви средства за защита и ще остане единствено да се наслаждавате на времето си за почивка под слънчевите лъчи.

Прочетете повече за всяка от предлаганите марки. Магазина ни е в Студентски град, Четвърти стол /Четворката/. На място ще получите нужната консултация и ще може да изберете предпочитаните от вас продукти.

За четете ТУК

Зачетете ТУК




За Талодермачетете ТУК


Зачетете Тук


За четете Тук



Няма коментари:

Публикуване на коментар