сряда, 4 април 2012 г.

Нов фон дьо тен,  който е в крак с вашия забързан начин на живот.

Незабавно придава на  кожата Ви здравословен, сияещ блясък.
Лека и гладка текстура за по-лесно нанасяне даряваща ни с безупречен тен. Поглезете се с овлажняващ комплекс витамини за естествен блясък и незабавен анти-умора ефект. Лицето ви е защитено от слънце с SPF 15.

 Незабавно премахва видимите следи на умора, така кожата изглежда подмладена. Свежда до минимум признаците на преждевременно стареене. Остава до 10 часа придавайки ви естествен тен със средно до пълно покритие. Дори ако сте имали малко часове сън, можете да изглеждате сияйна и неотразима.

Кейт Мос е с фон дьо тен RIMMEL WAKE ME UP  200 soft beige.

понеделник, 2 април 2012 г.

БИО ВИТАЛ нова серия продукти на Дева

Представяме Ви новата българска серия Био Витал на Дева. Продуктите са с натурални съставки. Без парабени, силикони и оцветители. Разделена е на пет групи, ориентирани към различните възрасти на потребителя.

                             Хидратираща грижа за момичета на възраст 18-25 години
В тази линия има два крема за лице и една маска
Крем за лице с БИО масло от кайсиеви ядки за чувствителна кожа. С помощта на натуралните екстракти се спомага естествената регенерация на сухата и чувствителна кожа на лицето.
Съдържание:
Масло от кайсиеви ядки
- Предотвратява окислителните процеси в клетките, подхранва, овлажнява кожата, ускорява клетъчната обмяна и спомага за образуването на кожен колаген. Благоприятства опитималното запазване на влагата в кожата, поддържа младежкия вид и забавя стареенето.

Масло от шеа - Богато е на витамини А, Е и F. Има регенериращ, хидратиращ и омекотяващ ефект, подхранва кожата и спомага за изглаждане на фините линии. Създава тънък защитен слой върху кожата, като я предпазва от външни фактори.

Маслиново масло – Подхранва, задържа влагата и придава на кожата копринена мекота.
Екстракт от хамамелис – Действа противовъзпалително, свива порите и омекотява.
Vital ET® - Био-функционален комплекс специално предназначен за облекчаване на симптомите свързани с чувствителна кожа, като зачервяване, дразнене, подуване, сърбеж и т.н. Укрепва съпротителните сили на епидермиса. Предпазва кожата от раздразнения и възпаление.


Крем за лице за нормална или смесена кожа с БИО масло от кайсиеви ядки и хидратиращи агенти.
Съдържание:
Масло от кайсиеви ядки - С високо съдържание на стероли, витамините А, В, Е и есенциалните мастни киселини олеинова и линолова. Те стимулират клетъчната регенерация и значително ограничават дехидратацията на кожата. Стеролите са известни с противовъзпалителните си свойства, а витамин Е поддържа младежкия вид и забавя стареенето. Витамините А и В подхранват и омекотяват кожата. Маслото предотвратява окислителните процеси в клетките, подхранва, овлажнява кожата, ускорява клетъчната обмяна и спомага за образуването на кожен
колаген.
Hydroviton® 24 - Осигурява 24-часова дълбока и трайнa хидратация на кожата. Придава на лицето свежест и лъчезарен вид.
Маслиново масло – Подхранва, предотвратява загубата на влага и придава на кожата копринена мекота.
Витамин Е - Повишава защитните свойства на кожата, предпазва я от външни влияния и запазва естественото й физиологично равновесие. Има силно изразено успокояващо, омекотяващо и противовъзпалително действие.  Неутрализира свободните радикали, поддържа кожата жизнена и подпомага възстановяването на тъканите.


Маска за лице с БИО масло от кайсиеви ядки и дълбоко хидратиращи агенти. Подходяща за употреба дори при чувствителна и проблемна кожа склонна към  бразуване на пъпки и черни точки. Извлича замърсяването и токсините, отпушва и стяга порите, омекотява кожната повърхност и способства за регенерацията на клетките и възвръщането на свежият вид на кожата.

Масло от кайсиеви ядки - Предотвратява окислителните процеси в клетките, подхранва, овлажнява кожата, ускорява клетъчната обмяна и спомага за образуването на кожен колаген. Благоприятства оптималното запазване на влагата в кожата, поддържа младежкия вид и забавя стареенето.
Витамин Е – Стимулира хидратацията, подхранва епидермиса, има силно изразено
омекотяващо, успокояващо и противовъзпалително действие. Повишава защитните свойства на кожата, предпазва я от външни влияния и запазва естественото й физиологично равновесие. Неутрализира свободните радикали, поддържа кожата жизнена и подпомага възстановяването на тъканите.
Маслиново масло – Има противовъзпалително действие, предотвратява загубата на влага и придава на кожата копринена мекота
REGU®-SEB – Регулира омазняването, успокоява раздразнената кожа и прояснява тена.

                               Грижа "Първи бръчки" за жени на възраст 25-35 години
                                             Линията съдържа три крема и една маска

Крем за лице за суха и чувствителна кожа с БИО екстракти, хидратиращи агенти и невероятно приятен аромат на смокиня.
Екстракт от смокиня - Има изключително освежаващ и подмладаващ ефект върху кожата. Действа дълбоко в епидермиса, регулира водния баланс, регенерира кожата и изглажда бръчките. Съдържа витамин С и провитамин А.
Екстракт от вечерна иглика - Действа успокояващо на кожата, намалява дискомфорта при чувствителна кожа, изключително потходящ е за раздразнена, суха и лющеща се кожа.
Маслиново масло - Има противовъзпалително действие, предотвратява дехидратацията и придава на кожата копринена мекота.
Д-пантенол - Стимулира растежа и обновяването на клетките, хидратира и предотвратява загубата на влага.
Хидратиращ крем за нормална или смесена кожа с БИО екстракти, витамини и невероятно приятен аромат на смокиня.
Екстракт от смокиня - Има изключително освежаващ и подмладаващ ефект върху кожата. Действа дълбоко в епидермиса, регулира водния баланс, регенерира кожата и изглажда бръчките. Съдържа витамин С и провитамин А.
Екстракт от маслинови листа - Съдържа флавоноиди, предпазва кожата от свободните радикали, има анти-алергичен ефект.
Витамин А - Забавя процесите на стареене, овлажнява и омекотява кожата, стмулира
производството на колаген и подобрява еластичността.

Крем за нежната кожа на околоочния контур с БИО маслa, БИО екстракт и  егенериращи кожата съставки.
Екстрактът от смокиня - Има изключително освежаващ и подмладаващ ефект върху кожата. Действа дълбоко в епидермиса, регулира водния баланс, възтановява кожата и изглажда бръчките. Съдържа витамин С и провитамин А.
Маслото от шеа - Има регенериращ, хидратиращ и омекотяващ ефект, подхранва кожата и спомага за изглаждане на фините линии. Създава тънък защитен слой върху кожата, като я предпазва от външни фактори.
Масло от бабасу - Образува защитен филм и при допир се появява приятно усешане за гладкост. Попива бързо без да оставя мазен филм и не запушва порите. Известно е, като един от най-добрите овлажнители. Притежава успокояващи и подхранващи свойства. Прекрасно запазва влагата в кожата.
Маслиново масло – Има противовъзпалително действие, предотвратява загубата на влага и придава на кожата копринена мекота.
Hydroviton®24 - Осигурява 24-часова дълбока и трайнa хидратация на кожата. Придава на лицето свежест и лъчезарен вид.
Q10 - Силен антиоксидант, засилва способността на клетките да се регенерират, забавя процесите на стареене.
Витамин Е - Повишава защитните свойства на кожата, предпазва я от външни влияния и запазва естественото й физиологично равновесие.
Хидратираща маска за лице с БИО екстракти и масла и невероятно приятен аромат на смокиня, която нежно въстановява водния баланс в епидермиса, освежава кожата и избистря тена.
Екстракт от смокиня - Има изключително освежаващ и подмладаващ ефект върху кожата. Действа дълбоко в епидермиса, регулира водния баланс, възтановява кожата и изглажда бръчките. Съдържа витамин С и провитамин А.
Екстракт от маслинови листа - Съдържа флавоноиди, предпазва кожата
от свободните радикали, има анти-алергичен ефект.
Масло от шеа - Широко известно е с множеството изключително благоприятни въздействия върху кожата, които притежава. То има регенериращ, хидратиращ и омекотяващ ефект, подхранва кожата и спомага за изглаждане на фините линии. Създава тънък защитен слой върху кожата, като я предпазва от външни фактори. Притежава естествен слънцезащитен фактор и успешно отстранява белезите,
причинени от фотостареенето.
Масло от макадамия – Попива бързо, прави кожата много мека и я овлажнява. Има изглаждащо и успокояващото действие. Хипоалергенно е и приложението му влияе много добре дори при чувствителна кожа.
Масло от гроздови семки - Подхранва и овлажнява кожата. Прави я гладка, еластична и мека.
Способства за регенерация на клетките и спомага за възвръщане на младежкия й вид. Има оздравителен ефект при възстановяване на наранени участъци.
Масло от маслина – Има противовъзпалително действие, предотвратява загубата на влага и придава на кожата копринена мекота.
Hydroviton® 24 – Осигурява дълбока и трайнa хидратация на кожата. Придава на лицето свежест и лъчезарен вид.

                            Грижа "Против бръчки" за жени на възраст 35-45 години
                                       Линията съдържа два крема, серум и маска за лице

Крем за лице против бръчки с БИО суровини и изключително приятен аромат на цитрус.
Заглажда бръчките и придава на кожата жизнен и лъчезарен вид.

Екстракт от лимонова кора − С изключително богатото съдържание на витамини и
минерални соли. Той съдържа силни антиоксиданти – флавоноиди и витамин С, които
подсигуряват мощно действие срещу свободните радикали и се борят срещу следите на
времето.
Масло от вечерна иглика − Действа успокояващо и омекотяващо, намалява дискомфорта при чувствите на или раздразнена кожа.
Крем против бръчки за нежната кожа на околоочния контур с БИО масла, БИО екстракт, Q10 и витамини.
Екстракт от лимонова кора - С изключително богатото съдържание на витамини и минерални соли. Той съдържа силни антиоксиданти – флавоноиди и витамин С, които подсигуряват мощно действие срещу свободните радикали и се борят срещу следите на времето.
Масло от шеа - Има регенериращ, хидратиращ и омекотяващ ефект, подхранва кожата и спомага за изглаждане на фините линии. Създава тънък защитен слой върху кожата, като я предпазва от външни фактори.
Маслиново масло – Има противовъзпалително действие, предотвратява загубата на влага и придава на кожата копринена мекота.
Q10 - Силен антиоксидант, засилва способността на клетките да се регенерират, забавя процесите на стареене.
Витамин Е - Хидратира, подхранва и заздравява епидермиса. Повишава защитните свойства на кожата, предпазва я от външни влияния и запазва естественото й физиологично равновесие. Има силно изразено успокояващо, омекотяващо и противовъзпалително действие. Неутрализира свободните радикали, поддържа кожата жизнена и подпомага възстановяването на тъканите.
Hydroviton® 24 – Осигурява дълбока и трайнa хидратация на кожата. Придава на лицето свежест и лъчезарен вид.

Серум против бръчки с БИО екстракти, витамини и доказалия силното си антибръчково действие Sepilift® DPHP. Видимо подмладява и изглажда кожата.

Екстракт от лимонова кора - С изключително богатото съдържание на витамини и минерални соли. Той съдържа силни антиоксиданти – флавоноиди и витамин С, които
подсигуряват мощно действие срещу свободните радикали и се борят срещу следите на времето.
Екстракт от невен - Стимулира регенерирането на тъканите. Има  противовъзпалително действие и успокоява чувствителна и раздразнена кожа. Хидратира и омекотява.
Маслиново масло – Има противовъзпалително действие, предотвратява загубата на влага и придава на кожата копринена мекота.
SEPILIFT® DPHP - Стяга, уплътнява и повдига кожата, изглажда съществуващите бръчки и предотвратява образуване на нови.
Копринени протеини - Правят кожата по-гладка и мека на допир и видимо регенерирана и сияйна.
Витамин A - Стимулира образуването на колаген, забавя процесите на стареене, намалява бръчките и връща на кожата естествения блясък. Пречи на негативното влияние на околната среда и окислителните процеси.
Витамин Е – Хидратира, подхранва и заздравява епидермиса. Повишава защитните свойства на кожата, предпазва я от външни влияния и запазва естественото й физиологично равновесие. Има силно изразено успокояващо, омекотяващо и противовъзпалително действие. Неутрализира свободните радикали, поддържа кожата жизнена и подпомага възстановяването на тъканите.
Витамин F - Регулира водно-липидния баланс на кожата и подобрява нейната еластичност.

Витализираща маска за лице с БИО екстракт, БИО маслa и витамини. Освежава и заглажда кожата, избистря тена.
Екстракт от лимонова кора - С изключително богатото съдържание на витамини и минерални соли. Той съдържа силни антиоксиданти – флавоноиди и витамин С, които
подсигуряват мощно действие срещу свободните радикали и се борят срещу следите на времето.
Масло от сладък бадем - Препоръчва се дори при чувствителна и суха кожа. Съдържа витамините А, D и  E. Ефикасно подхранва, омекотява и овлажнява кожата,
ускорява процеса на зарастване на малки рани, защитава от неблагоприятното въздействие на околната среда. Ускорява клетъчната обмяна, подобрява овлажняването, спомага за образуването на колаген и фибриноген.
Масло от бабасу - Известно е, като един от най-добрите овлажнители. Притежава успокояващи и подхранващи свойства. Прекрасно запазва влагата в кожата, прави я мека и еластична.
Витамин А - Забавя процесите на стареене, овлажнява и омекотява кожата, стмулира производството на колаген и подобрява еластичността
Витамин Е - Хидратира, подхранва и заздравява епидермиса. Повишава защитните свойства на кожата, предпазва я от външни влияния и запазва естественото й физиологично равновесие. Има силно изразено успокояващо, омекотяващо и противовъзпалително действие. Неутрализира свободните радикали, поддържа кожата жизнена и подпомага възстановяването на тъканите.

   Лифтинг грижа за жени на възраст 45-55 години

       Линията съдържа два крема и маска за лице

Крем за лице с БИО екстракт и БИО масло. Стяга и повдига отпуснатата кожа на лицето, заздравява колагеновите връзки, заглажда и подхранва.
Нарът е един от най-мощните природни антиоксиданти. Богат на витамините А, С, Е, В5, В3, желязо, фолиева киселина, калий и полифеноли.

Екстракт от нар - Подсилва клетъчната регенерация, защитава кожата, тонизира я и свива порите, като същевременно неутрализира действието на свободните радикали и предпазва от появата на бръчки. Нарът спомага за по-бързото възстановяване на колагена в епидермиса и го предпазва от дехидратация.
Арганово масло - Обновява, ревитализира и подхранва кожата, изглажда бръчките и предотвратява тяхната поява. Съдържа витамините А и Е, както и омега-6. Възстановява хидролипидния слой на кожата и подобрява състоянието на клетките на дермата, предотвратява преждевременното стареене.
Маслиново масло - Подхранва, предотвратяв загубата на влага и придава на кожата копринена мекота.


Крем против бръчки за нежната кожа на околоочния контур с БИО екстракт от нар, БИО
масло и доказалия силното си антибръчково действие Sepilift® DPHP.
Екстракт от нар - Подсилва клетъчната  регенерация, защитава кожата, тонизира я и
свива порите, като същевременно неутрализира действието на свободните радикали и
предпазва от появата на бръчки. Нарът спомага за по-бързото възстановяване на колагена в епидермиса и го предпазва от дехидратация.
Масло от бабасу - Прекрасно запазва влагата в кожата, прави я мека и еластична, изравнява релефа, предотвратява образуването на бръчки. Попива бързо без да оставя мазен филм и не запушва порите. Притежава успокояващи и подхранващи свойства.
Какаово масло - Създава бариера между чувствителната кожа и външните фактори. Известно е като отлично овлажняващо средство и се използва от векове за омекотяване и еластичност на кожата.
Маслиново масло – Има противовъзпалително действие, предотвратява загубата на влага и придава на кожата копринена мекота.
Sepilift® DPHP - Стяга, уплътнява и повдига кожата, изглажда съществуващите бръчки и предотвратява образуване на нови.

Маска за лице с БИО екстракт, БИО масла и витамини. Подхранва и овлажнява епидермиса. Освежава и заглажда кожата.
Екстракт от нар - Подсилва клетъчната  регенерация, защитава кожата, тонизира я и
свива порите, като същевременно неутрализира действието на свободните радикали и
предпазва от появата на бръчки. Нарът спомага за по-бързото възстановяване на колагена в епидермиса и го предпазва от дехидратация.
Масло от бабасу - Прекрасно запазва влагата в кожата, прави я мека и еластична, изравнява  релефа, предотвратява образуването на бръчки. Попива бързо без да оставя мазен филм и не запушва порите. Притежава успокояващи и подхранващи свойства.
Какаово масло - Създава бариера между чувствителната кожа и външните фактори. Известно е като отлично овлажняващо средство и се използва от векове за омекотяване и еластичност на кожата.
Маслиново масло – Има противовъзпалително действие, предотвратява загубата на влага и придава на кожата копринена мекота.
Sepilift® DPHP - Стяга, уплътнява и повдига кожата, изглажда съществуващите бръчки и предотвратява образуване на нови.

                                 Регенерираща грижа за жени на възраст над 55 години
                                                        Линията съдържа два крема

Крем за лице с БИО масла и витамини. Стяга отпуснатата кожа на лицето, заздравява колагеновите връзки, заглажда и подхранва.
Маслиново масло – Има  противовъзпалително действие, предотвратява загубата на влага и придава на кожата копринена мекота.
Арган - Обновява, ревитализира и подхранва кожата, изглажда бръчките и  предотвратява  тяхната поява. Съдържа витамините А и Е, както и омега-6. Възстановява хидролипидния слой на кожата и подобрява състоянието на клетките на дермата.
Масло от Шеа - Има регенериращ, хидратиращ и омекотяващ ефект, подхранва кожата и спомага за  изглаждане на фините линии. Създава тънък защитен слой върху кожата, като я предпазва от външни фактори.
Какаово масло - Известно е, като отлично овлажняващо средство и се използва от векове за омекотяване и еластичност на кожата.
Витамин A - Стимулира образуването на колаген, забавя процесите на стареене, намалява бръчките и връща на кожата естествения блясък. Пречи на негативното влияние на околната среда и окислителните процеси.
Витамин Е - Има силно изразено успокояващо, омекотяващо и противовъзпалително действие. Поддържа кожата жизнена и подпомага възстановяването на тъканите.


Крем против бръчки за нежната кожа на околоочния контур с БИО суровини, натурални масла и доказалия силното си антибръчково действие Sepilift® DPHP.
Маслиново масло – Има противовъзпалително действие, предотвратява загубата на влага и придава на кожата копринена мекота.
Масло от бабасу - Прекрасно запазва влагата в кожата, прави я мека и еластична, изравнява релефа, предотвратява образуването на бръчки. Попива бързо без
да оставя мазен филм и не запушва порите. Притежава успокояващи и подхранващи свойства.
Екстрактът от нар - Подсилва клетъчната регенерация, защитава кожата, тонизира я и свива порите, като същевременно неутрализира действието на свободните радикали и предпазва от появата на бръчки. Нарът спомага за по-бързото възстановяване на колагена в епидермиса и го предпазва от дехидратация.
Нарът е един от най-мощните природни антиоксиданти. Богат на витамините А, С, Е, В5, В3, желязо,  фолиева киселина, калий и полифеноли.
Какаово масло - Създава бариера между чувствителната кожа и външните фактори. Известно е като отлично овлажняващо средство и се използва от векове за омекотяване и еластичност на кожата.
Sepilift® DPHP - Стяга, уплътнява и повдига кожата, изглажда съществуващите бръчки и предотвратява образуване на нови.

                                                      Почистваща серия за лице
                       Линията съдържа измиващ гел за лице, тоник и тоалетно мляко

Измиващ гел за лице с БИО екстракт от водорасли. Нежно почиства кожата на лицето и освобождава порите от грим и зсамърсявания, като същевременно подсигурява овлажняване на епидермиса. Успокоява и  заглажда кожата.
Екстракт от водорасли - Съдържащите се  в морските водорасли витамини А, D, B1, B2, В3, В6, В12, К, F, бета-каротин, макро и микроелементи: селен, хром, цинк, калций, мед, фосфор, желязо реминерализират епидермиса, и подбрявт микроциркулацията
в клетките. Силно хидратиращите им свойства стимулират жизнените функции на кожата, подхранват я и я тонизират. Ускоряват обменните процеси в кожата, укрепват клетъчната мембрана и извеждат токсините от организма. Помагат на кожата да запази младежкия си вид за по-дълго врeме, заглаждат я, избистрят тена, възвръщат еластичността на кожата.
Atoligomer® Активна съставка с висока  концентрация на минерали, извлечени от морската вода. Енергизира и тонизира кожата, доставяйки й ценни минерали и микроелементи.
Hydroviton® 24 – Осигурява дълбока и трайнa хидратация на кожата. Придава на лицето свежест и лъчезарен вид.
Д-пантенол - Стимулира растежа и обновяването на клетките и процесите на хидратация. Предотвратява загубата на влага, успокоява кожата, омекотява я и се бори със свободните радикали.

Тоник за лице с БИО екстракт от водорасли. Допълва и завършва процедурата по почистване на лицето. Отпушва и стяга порите, освежава, хидратира и тонизира епидермиса, подготвяйки го за нанасяне на подхранващите продукти за кожата на лицето и шията – крем или серум.
Екстракт от водорасли - Съдържащите се в морските водорасли витамини А, D, B1, B2, В3, В6, В12, К, F, бета-каротин, макро и микроелементи: селен, хром, цинк, калций, мед, фосфор, желязо реминерализират епидермиса и подбряват микроциркулацията в
клетките. Силно хидратиращите им свойства стимулират жизнените  функции на кожата, подхранват я и я тонизират. Ускоряват обменните процеси в кожата, укрепват
клетъчната мембрана и извеждат токсините от организма. Помагат на кожата да запази младежкия си вид за по-дълго време, заглаждат я, избистрят тена, възвръщат еластичността и свежестта й.концентрация на минерали, извлечени от морската вода.
ATOLIGOMER® - Активна съставка с висока концентрация на минерали, извлечени от морската вода. Енергизира и тонизира кожата, доставяйки й ценни минерали и микроелементи.
Д-пантенол - Стимулира растежа и обновяването на клетките и процесите на хидратация. Предотвратява загубата на влага, успокоява кожата, омекотява я и се бори със свободните радикали.


Тоалетно мляко с БИО екстракт от водорасли. Почиства кожата на лицето от грим и замърсявания, като същевременно подсигурява овлажняване на епидермиса. Успокоява и заглажда кожата.
Екстракт от водорасли - Съдържащите се в морските водорасли витамини А, D, B1, B2, В3, В6, В12, К, F, бета-каротин, макро и микроелементи: селен, хром, цинк, калций, мед, фосфор, желязо реминерализират епидермиса и подбряват микроциркулацията
в клетките. Силно хидратиращите им свойства стимулират жизнените функции на кожата, подхранват я и я тонизират. Ускоряват обменните процеси в кожата, укрепват клетъчната мембрана и извеждат токсините от организма. Помагат на кожата да запази младежкия си вид за по-дълго врме, заглаждат я, избистрят тена, възвръщат еластичността и свежестта й.
Маслиново масло - с подхранващите си свойства задържа влагата и придава на кожата копринена мекота.
Algomega NP® – Доставя на клетките необходимите им есенциални омега 3 и омега 6 мастни киселини, които не могат да бъдат синтезирани от организма и трябва да бъдат набавяни отвън. Те бързо възстановяват бариерните функции на кожата, регулират епидермалния воден баланс и предоставят ефикасна антиоксидантна защита.

Лосион за тяло с БИО масла. Хидратира, подхранва и регенерира. Поддържа  ластичността на кожата, придава и гладкост и мекота.

Масло от шеа - Има регенериращ, хидратиращ и омекотяващ ефект, подхранва кожата и спомага за изглаждане на фините линии. Създава тънък защитен слой върху кожата, като я предпазва от външни фактори.
Масло от бабасу - Нанесено върху кожата, маслото от бабасу образува защитен филм и при допир се появява приятно усешане за гладкост. Попива бързо без да оставя мазен филм и не запушва порите.  Известно е, като един от най-добрите овлажнители.
Притежава успокояващи и подхранващи свойства. Прекрасно запазва влагата в кожата, прави я мека и еластична.
Какаово масло - Създава бариера между чувствителната кожа и външните фактори. Помага за задържане на влагата, омекотява и подобрява еластичността.
Маслиново масло - Има подхранващо действие, предотвратява загубата на влага и придава на кожата копринена мекота.