понеделник, 2 април 2012 г.

БИО ВИТАЛ нова серия продукти на Дева

Представяме Ви новата българска серия Био Витал на Дева. Продуктите са с натурални съставки. Без парабени, силикони и оцветители. Разделена е на пет групи, ориентирани към различните възрасти на потребителя.

                             Хидратираща грижа за момичета на възраст 18-25 години
В тази линия има два крема за лице и една маска
Крем за лице с БИО масло от кайсиеви ядки за чувствителна кожа. С помощта на натуралните екстракти се спомага естествената регенерация на сухата и чувствителна кожа на лицето.
Съдържание:
Масло от кайсиеви ядки
- Предотвратява окислителните процеси в клетките, подхранва, овлажнява кожата, ускорява клетъчната обмяна и спомага за образуването на кожен колаген. Благоприятства опитималното запазване на влагата в кожата, поддържа младежкия вид и забавя стареенето.

Масло от шеа - Богато е на витамини А, Е и F. Има регенериращ, хидратиращ и омекотяващ ефект, подхранва кожата и спомага за изглаждане на фините линии. Създава тънък защитен слой върху кожата, като я предпазва от външни фактори.

Маслиново масло – Подхранва, задържа влагата и придава на кожата копринена мекота.
Екстракт от хамамелис – Действа противовъзпалително, свива порите и омекотява.
Vital ET® - Био-функционален комплекс специално предназначен за облекчаване на симптомите свързани с чувствителна кожа, като зачервяване, дразнене, подуване, сърбеж и т.н. Укрепва съпротителните сили на епидермиса. Предпазва кожата от раздразнения и възпаление.


Крем за лице за нормална или смесена кожа с БИО масло от кайсиеви ядки и хидратиращи агенти.
Съдържание:
Масло от кайсиеви ядки - С високо съдържание на стероли, витамините А, В, Е и есенциалните мастни киселини олеинова и линолова. Те стимулират клетъчната регенерация и значително ограничават дехидратацията на кожата. Стеролите са известни с противовъзпалителните си свойства, а витамин Е поддържа младежкия вид и забавя стареенето. Витамините А и В подхранват и омекотяват кожата. Маслото предотвратява окислителните процеси в клетките, подхранва, овлажнява кожата, ускорява клетъчната обмяна и спомага за образуването на кожен
колаген.
Hydroviton® 24 - Осигурява 24-часова дълбока и трайнa хидратация на кожата. Придава на лицето свежест и лъчезарен вид.
Маслиново масло – Подхранва, предотвратява загубата на влага и придава на кожата копринена мекота.
Витамин Е - Повишава защитните свойства на кожата, предпазва я от външни влияния и запазва естественото й физиологично равновесие. Има силно изразено успокояващо, омекотяващо и противовъзпалително действие.  Неутрализира свободните радикали, поддържа кожата жизнена и подпомага възстановяването на тъканите.


Маска за лице с БИО масло от кайсиеви ядки и дълбоко хидратиращи агенти. Подходяща за употреба дори при чувствителна и проблемна кожа склонна към  бразуване на пъпки и черни точки. Извлича замърсяването и токсините, отпушва и стяга порите, омекотява кожната повърхност и способства за регенерацията на клетките и възвръщането на свежият вид на кожата.

Масло от кайсиеви ядки - Предотвратява окислителните процеси в клетките, подхранва, овлажнява кожата, ускорява клетъчната обмяна и спомага за образуването на кожен колаген. Благоприятства оптималното запазване на влагата в кожата, поддържа младежкия вид и забавя стареенето.
Витамин Е – Стимулира хидратацията, подхранва епидермиса, има силно изразено
омекотяващо, успокояващо и противовъзпалително действие. Повишава защитните свойства на кожата, предпазва я от външни влияния и запазва естественото й физиологично равновесие. Неутрализира свободните радикали, поддържа кожата жизнена и подпомага възстановяването на тъканите.
Маслиново масло – Има противовъзпалително действие, предотвратява загубата на влага и придава на кожата копринена мекота
REGU®-SEB – Регулира омазняването, успокоява раздразнената кожа и прояснява тена.

                               Грижа "Първи бръчки" за жени на възраст 25-35 години
                                             Линията съдържа три крема и една маска

Крем за лице за суха и чувствителна кожа с БИО екстракти, хидратиращи агенти и невероятно приятен аромат на смокиня.
Екстракт от смокиня - Има изключително освежаващ и подмладаващ ефект върху кожата. Действа дълбоко в епидермиса, регулира водния баланс, регенерира кожата и изглажда бръчките. Съдържа витамин С и провитамин А.
Екстракт от вечерна иглика - Действа успокояващо на кожата, намалява дискомфорта при чувствителна кожа, изключително потходящ е за раздразнена, суха и лющеща се кожа.
Маслиново масло - Има противовъзпалително действие, предотвратява дехидратацията и придава на кожата копринена мекота.
Д-пантенол - Стимулира растежа и обновяването на клетките, хидратира и предотвратява загубата на влага.
Хидратиращ крем за нормална или смесена кожа с БИО екстракти, витамини и невероятно приятен аромат на смокиня.
Екстракт от смокиня - Има изключително освежаващ и подмладаващ ефект върху кожата. Действа дълбоко в епидермиса, регулира водния баланс, регенерира кожата и изглажда бръчките. Съдържа витамин С и провитамин А.
Екстракт от маслинови листа - Съдържа флавоноиди, предпазва кожата от свободните радикали, има анти-алергичен ефект.
Витамин А - Забавя процесите на стареене, овлажнява и омекотява кожата, стмулира
производството на колаген и подобрява еластичността.

Крем за нежната кожа на околоочния контур с БИО маслa, БИО екстракт и  егенериращи кожата съставки.
Екстрактът от смокиня - Има изключително освежаващ и подмладаващ ефект върху кожата. Действа дълбоко в епидермиса, регулира водния баланс, възтановява кожата и изглажда бръчките. Съдържа витамин С и провитамин А.
Маслото от шеа - Има регенериращ, хидратиращ и омекотяващ ефект, подхранва кожата и спомага за изглаждане на фините линии. Създава тънък защитен слой върху кожата, като я предпазва от външни фактори.
Масло от бабасу - Образува защитен филм и при допир се появява приятно усешане за гладкост. Попива бързо без да оставя мазен филм и не запушва порите. Известно е, като един от най-добрите овлажнители. Притежава успокояващи и подхранващи свойства. Прекрасно запазва влагата в кожата.
Маслиново масло – Има противовъзпалително действие, предотвратява загубата на влага и придава на кожата копринена мекота.
Hydroviton®24 - Осигурява 24-часова дълбока и трайнa хидратация на кожата. Придава на лицето свежест и лъчезарен вид.
Q10 - Силен антиоксидант, засилва способността на клетките да се регенерират, забавя процесите на стареене.
Витамин Е - Повишава защитните свойства на кожата, предпазва я от външни влияния и запазва естественото й физиологично равновесие.
Хидратираща маска за лице с БИО екстракти и масла и невероятно приятен аромат на смокиня, която нежно въстановява водния баланс в епидермиса, освежава кожата и избистря тена.
Екстракт от смокиня - Има изключително освежаващ и подмладаващ ефект върху кожата. Действа дълбоко в епидермиса, регулира водния баланс, възтановява кожата и изглажда бръчките. Съдържа витамин С и провитамин А.
Екстракт от маслинови листа - Съдържа флавоноиди, предпазва кожата
от свободните радикали, има анти-алергичен ефект.
Масло от шеа - Широко известно е с множеството изключително благоприятни въздействия върху кожата, които притежава. То има регенериращ, хидратиращ и омекотяващ ефект, подхранва кожата и спомага за изглаждане на фините линии. Създава тънък защитен слой върху кожата, като я предпазва от външни фактори. Притежава естествен слънцезащитен фактор и успешно отстранява белезите,
причинени от фотостареенето.
Масло от макадамия – Попива бързо, прави кожата много мека и я овлажнява. Има изглаждащо и успокояващото действие. Хипоалергенно е и приложението му влияе много добре дори при чувствителна кожа.
Масло от гроздови семки - Подхранва и овлажнява кожата. Прави я гладка, еластична и мека.
Способства за регенерация на клетките и спомага за възвръщане на младежкия й вид. Има оздравителен ефект при възстановяване на наранени участъци.
Масло от маслина – Има противовъзпалително действие, предотвратява загубата на влага и придава на кожата копринена мекота.
Hydroviton® 24 – Осигурява дълбока и трайнa хидратация на кожата. Придава на лицето свежест и лъчезарен вид.

                            Грижа "Против бръчки" за жени на възраст 35-45 години
                                       Линията съдържа два крема, серум и маска за лице

Крем за лице против бръчки с БИО суровини и изключително приятен аромат на цитрус.
Заглажда бръчките и придава на кожата жизнен и лъчезарен вид.

Екстракт от лимонова кора − С изключително богатото съдържание на витамини и
минерални соли. Той съдържа силни антиоксиданти – флавоноиди и витамин С, които
подсигуряват мощно действие срещу свободните радикали и се борят срещу следите на
времето.
Масло от вечерна иглика − Действа успокояващо и омекотяващо, намалява дискомфорта при чувствите на или раздразнена кожа.
Крем против бръчки за нежната кожа на околоочния контур с БИО масла, БИО екстракт, Q10 и витамини.
Екстракт от лимонова кора - С изключително богатото съдържание на витамини и минерални соли. Той съдържа силни антиоксиданти – флавоноиди и витамин С, които подсигуряват мощно действие срещу свободните радикали и се борят срещу следите на времето.
Масло от шеа - Има регенериращ, хидратиращ и омекотяващ ефект, подхранва кожата и спомага за изглаждане на фините линии. Създава тънък защитен слой върху кожата, като я предпазва от външни фактори.
Маслиново масло – Има противовъзпалително действие, предотвратява загубата на влага и придава на кожата копринена мекота.
Q10 - Силен антиоксидант, засилва способността на клетките да се регенерират, забавя процесите на стареене.
Витамин Е - Хидратира, подхранва и заздравява епидермиса. Повишава защитните свойства на кожата, предпазва я от външни влияния и запазва естественото й физиологично равновесие. Има силно изразено успокояващо, омекотяващо и противовъзпалително действие. Неутрализира свободните радикали, поддържа кожата жизнена и подпомага възстановяването на тъканите.
Hydroviton® 24 – Осигурява дълбока и трайнa хидратация на кожата. Придава на лицето свежест и лъчезарен вид.

Серум против бръчки с БИО екстракти, витамини и доказалия силното си антибръчково действие Sepilift® DPHP. Видимо подмладява и изглажда кожата.

Екстракт от лимонова кора - С изключително богатото съдържание на витамини и минерални соли. Той съдържа силни антиоксиданти – флавоноиди и витамин С, които
подсигуряват мощно действие срещу свободните радикали и се борят срещу следите на времето.
Екстракт от невен - Стимулира регенерирането на тъканите. Има  противовъзпалително действие и успокоява чувствителна и раздразнена кожа. Хидратира и омекотява.
Маслиново масло – Има противовъзпалително действие, предотвратява загубата на влага и придава на кожата копринена мекота.
SEPILIFT® DPHP - Стяга, уплътнява и повдига кожата, изглажда съществуващите бръчки и предотвратява образуване на нови.
Копринени протеини - Правят кожата по-гладка и мека на допир и видимо регенерирана и сияйна.
Витамин A - Стимулира образуването на колаген, забавя процесите на стареене, намалява бръчките и връща на кожата естествения блясък. Пречи на негативното влияние на околната среда и окислителните процеси.
Витамин Е – Хидратира, подхранва и заздравява епидермиса. Повишава защитните свойства на кожата, предпазва я от външни влияния и запазва естественото й физиологично равновесие. Има силно изразено успокояващо, омекотяващо и противовъзпалително действие. Неутрализира свободните радикали, поддържа кожата жизнена и подпомага възстановяването на тъканите.
Витамин F - Регулира водно-липидния баланс на кожата и подобрява нейната еластичност.

Витализираща маска за лице с БИО екстракт, БИО маслa и витамини. Освежава и заглажда кожата, избистря тена.
Екстракт от лимонова кора - С изключително богатото съдържание на витамини и минерални соли. Той съдържа силни антиоксиданти – флавоноиди и витамин С, които
подсигуряват мощно действие срещу свободните радикали и се борят срещу следите на времето.
Масло от сладък бадем - Препоръчва се дори при чувствителна и суха кожа. Съдържа витамините А, D и  E. Ефикасно подхранва, омекотява и овлажнява кожата,
ускорява процеса на зарастване на малки рани, защитава от неблагоприятното въздействие на околната среда. Ускорява клетъчната обмяна, подобрява овлажняването, спомага за образуването на колаген и фибриноген.
Масло от бабасу - Известно е, като един от най-добрите овлажнители. Притежава успокояващи и подхранващи свойства. Прекрасно запазва влагата в кожата, прави я мека и еластична.
Витамин А - Забавя процесите на стареене, овлажнява и омекотява кожата, стмулира производството на колаген и подобрява еластичността
Витамин Е - Хидратира, подхранва и заздравява епидермиса. Повишава защитните свойства на кожата, предпазва я от външни влияния и запазва естественото й физиологично равновесие. Има силно изразено успокояващо, омекотяващо и противовъзпалително действие. Неутрализира свободните радикали, поддържа кожата жизнена и подпомага възстановяването на тъканите.

   Лифтинг грижа за жени на възраст 45-55 години

       Линията съдържа два крема и маска за лице

Крем за лице с БИО екстракт и БИО масло. Стяга и повдига отпуснатата кожа на лицето, заздравява колагеновите връзки, заглажда и подхранва.
Нарът е един от най-мощните природни антиоксиданти. Богат на витамините А, С, Е, В5, В3, желязо, фолиева киселина, калий и полифеноли.

Екстракт от нар - Подсилва клетъчната регенерация, защитава кожата, тонизира я и свива порите, като същевременно неутрализира действието на свободните радикали и предпазва от появата на бръчки. Нарът спомага за по-бързото възстановяване на колагена в епидермиса и го предпазва от дехидратация.
Арганово масло - Обновява, ревитализира и подхранва кожата, изглажда бръчките и предотвратява тяхната поява. Съдържа витамините А и Е, както и омега-6. Възстановява хидролипидния слой на кожата и подобрява състоянието на клетките на дермата, предотвратява преждевременното стареене.
Маслиново масло - Подхранва, предотвратяв загубата на влага и придава на кожата копринена мекота.


Крем против бръчки за нежната кожа на околоочния контур с БИО екстракт от нар, БИО
масло и доказалия силното си антибръчково действие Sepilift® DPHP.
Екстракт от нар - Подсилва клетъчната  регенерация, защитава кожата, тонизира я и
свива порите, като същевременно неутрализира действието на свободните радикали и
предпазва от появата на бръчки. Нарът спомага за по-бързото възстановяване на колагена в епидермиса и го предпазва от дехидратация.
Масло от бабасу - Прекрасно запазва влагата в кожата, прави я мека и еластична, изравнява релефа, предотвратява образуването на бръчки. Попива бързо без да оставя мазен филм и не запушва порите. Притежава успокояващи и подхранващи свойства.
Какаово масло - Създава бариера между чувствителната кожа и външните фактори. Известно е като отлично овлажняващо средство и се използва от векове за омекотяване и еластичност на кожата.
Маслиново масло – Има противовъзпалително действие, предотвратява загубата на влага и придава на кожата копринена мекота.
Sepilift® DPHP - Стяга, уплътнява и повдига кожата, изглажда съществуващите бръчки и предотвратява образуване на нови.

Маска за лице с БИО екстракт, БИО масла и витамини. Подхранва и овлажнява епидермиса. Освежава и заглажда кожата.
Екстракт от нар - Подсилва клетъчната  регенерация, защитава кожата, тонизира я и
свива порите, като същевременно неутрализира действието на свободните радикали и
предпазва от появата на бръчки. Нарът спомага за по-бързото възстановяване на колагена в епидермиса и го предпазва от дехидратация.
Масло от бабасу - Прекрасно запазва влагата в кожата, прави я мека и еластична, изравнява  релефа, предотвратява образуването на бръчки. Попива бързо без да оставя мазен филм и не запушва порите. Притежава успокояващи и подхранващи свойства.
Какаово масло - Създава бариера между чувствителната кожа и външните фактори. Известно е като отлично овлажняващо средство и се използва от векове за омекотяване и еластичност на кожата.
Маслиново масло – Има противовъзпалително действие, предотвратява загубата на влага и придава на кожата копринена мекота.
Sepilift® DPHP - Стяга, уплътнява и повдига кожата, изглажда съществуващите бръчки и предотвратява образуване на нови.

                                 Регенерираща грижа за жени на възраст над 55 години
                                                        Линията съдържа два крема

Крем за лице с БИО масла и витамини. Стяга отпуснатата кожа на лицето, заздравява колагеновите връзки, заглажда и подхранва.
Маслиново масло – Има  противовъзпалително действие, предотвратява загубата на влага и придава на кожата копринена мекота.
Арган - Обновява, ревитализира и подхранва кожата, изглажда бръчките и  предотвратява  тяхната поява. Съдържа витамините А и Е, както и омега-6. Възстановява хидролипидния слой на кожата и подобрява състоянието на клетките на дермата.
Масло от Шеа - Има регенериращ, хидратиращ и омекотяващ ефект, подхранва кожата и спомага за  изглаждане на фините линии. Създава тънък защитен слой върху кожата, като я предпазва от външни фактори.
Какаово масло - Известно е, като отлично овлажняващо средство и се използва от векове за омекотяване и еластичност на кожата.
Витамин A - Стимулира образуването на колаген, забавя процесите на стареене, намалява бръчките и връща на кожата естествения блясък. Пречи на негативното влияние на околната среда и окислителните процеси.
Витамин Е - Има силно изразено успокояващо, омекотяващо и противовъзпалително действие. Поддържа кожата жизнена и подпомага възстановяването на тъканите.


Крем против бръчки за нежната кожа на околоочния контур с БИО суровини, натурални масла и доказалия силното си антибръчково действие Sepilift® DPHP.
Маслиново масло – Има противовъзпалително действие, предотвратява загубата на влага и придава на кожата копринена мекота.
Масло от бабасу - Прекрасно запазва влагата в кожата, прави я мека и еластична, изравнява релефа, предотвратява образуването на бръчки. Попива бързо без
да оставя мазен филм и не запушва порите. Притежава успокояващи и подхранващи свойства.
Екстрактът от нар - Подсилва клетъчната регенерация, защитава кожата, тонизира я и свива порите, като същевременно неутрализира действието на свободните радикали и предпазва от появата на бръчки. Нарът спомага за по-бързото възстановяване на колагена в епидермиса и го предпазва от дехидратация.
Нарът е един от най-мощните природни антиоксиданти. Богат на витамините А, С, Е, В5, В3, желязо,  фолиева киселина, калий и полифеноли.
Какаово масло - Създава бариера между чувствителната кожа и външните фактори. Известно е като отлично овлажняващо средство и се използва от векове за омекотяване и еластичност на кожата.
Sepilift® DPHP - Стяга, уплътнява и повдига кожата, изглажда съществуващите бръчки и предотвратява образуване на нови.

                                                      Почистваща серия за лице
                       Линията съдържа измиващ гел за лице, тоник и тоалетно мляко

Измиващ гел за лице с БИО екстракт от водорасли. Нежно почиства кожата на лицето и освобождава порите от грим и зсамърсявания, като същевременно подсигурява овлажняване на епидермиса. Успокоява и  заглажда кожата.
Екстракт от водорасли - Съдържащите се  в морските водорасли витамини А, D, B1, B2, В3, В6, В12, К, F, бета-каротин, макро и микроелементи: селен, хром, цинк, калций, мед, фосфор, желязо реминерализират епидермиса, и подбрявт микроциркулацията
в клетките. Силно хидратиращите им свойства стимулират жизнените функции на кожата, подхранват я и я тонизират. Ускоряват обменните процеси в кожата, укрепват клетъчната мембрана и извеждат токсините от организма. Помагат на кожата да запази младежкия си вид за по-дълго врeме, заглаждат я, избистрят тена, възвръщат еластичността на кожата.
Atoligomer® Активна съставка с висока  концентрация на минерали, извлечени от морската вода. Енергизира и тонизира кожата, доставяйки й ценни минерали и микроелементи.
Hydroviton® 24 – Осигурява дълбока и трайнa хидратация на кожата. Придава на лицето свежест и лъчезарен вид.
Д-пантенол - Стимулира растежа и обновяването на клетките и процесите на хидратация. Предотвратява загубата на влага, успокоява кожата, омекотява я и се бори със свободните радикали.

Тоник за лице с БИО екстракт от водорасли. Допълва и завършва процедурата по почистване на лицето. Отпушва и стяга порите, освежава, хидратира и тонизира епидермиса, подготвяйки го за нанасяне на подхранващите продукти за кожата на лицето и шията – крем или серум.
Екстракт от водорасли - Съдържащите се в морските водорасли витамини А, D, B1, B2, В3, В6, В12, К, F, бета-каротин, макро и микроелементи: селен, хром, цинк, калций, мед, фосфор, желязо реминерализират епидермиса и подбряват микроциркулацията в
клетките. Силно хидратиращите им свойства стимулират жизнените  функции на кожата, подхранват я и я тонизират. Ускоряват обменните процеси в кожата, укрепват
клетъчната мембрана и извеждат токсините от организма. Помагат на кожата да запази младежкия си вид за по-дълго време, заглаждат я, избистрят тена, възвръщат еластичността и свежестта й.концентрация на минерали, извлечени от морската вода.
ATOLIGOMER® - Активна съставка с висока концентрация на минерали, извлечени от морската вода. Енергизира и тонизира кожата, доставяйки й ценни минерали и микроелементи.
Д-пантенол - Стимулира растежа и обновяването на клетките и процесите на хидратация. Предотвратява загубата на влага, успокоява кожата, омекотява я и се бори със свободните радикали.


Тоалетно мляко с БИО екстракт от водорасли. Почиства кожата на лицето от грим и замърсявания, като същевременно подсигурява овлажняване на епидермиса. Успокоява и заглажда кожата.
Екстракт от водорасли - Съдържащите се в морските водорасли витамини А, D, B1, B2, В3, В6, В12, К, F, бета-каротин, макро и микроелементи: селен, хром, цинк, калций, мед, фосфор, желязо реминерализират епидермиса и подбряват микроциркулацията
в клетките. Силно хидратиращите им свойства стимулират жизнените функции на кожата, подхранват я и я тонизират. Ускоряват обменните процеси в кожата, укрепват клетъчната мембрана и извеждат токсините от организма. Помагат на кожата да запази младежкия си вид за по-дълго врме, заглаждат я, избистрят тена, възвръщат еластичността и свежестта й.
Маслиново масло - с подхранващите си свойства задържа влагата и придава на кожата копринена мекота.
Algomega NP® – Доставя на клетките необходимите им есенциални омега 3 и омега 6 мастни киселини, които не могат да бъдат синтезирани от организма и трябва да бъдат набавяни отвън. Те бързо възстановяват бариерните функции на кожата, регулират епидермалния воден баланс и предоставят ефикасна антиоксидантна защита.

Лосион за тяло с БИО масла. Хидратира, подхранва и регенерира. Поддържа  ластичността на кожата, придава и гладкост и мекота.

Масло от шеа - Има регенериращ, хидратиращ и омекотяващ ефект, подхранва кожата и спомага за изглаждане на фините линии. Създава тънък защитен слой върху кожата, като я предпазва от външни фактори.
Масло от бабасу - Нанесено върху кожата, маслото от бабасу образува защитен филм и при допир се появява приятно усешане за гладкост. Попива бързо без да оставя мазен филм и не запушва порите.  Известно е, като един от най-добрите овлажнители.
Притежава успокояващи и подхранващи свойства. Прекрасно запазва влагата в кожата, прави я мека и еластична.
Какаово масло - Създава бариера между чувствителната кожа и външните фактори. Помага за задържане на влагата, омекотява и подобрява еластичността.
Маслиново масло - Има подхранващо действие, предотвратява загубата на влага и придава на кожата копринена мекота.

Няма коментари:

Публикуване на коментар