събота, 21 април 2012 г.

Ново в магазина: Forest Pharmacy за чиста младежка кожа


Нова българска серия от Розаимпекс за младежка кожа
Серията включва:

Почистващ лосион тоник
Почистващият лосион- тоник не само завършва процеса по почистване на мазната  и склонна към акне кожа, но и обезпечава трайна защита против образуването на пъпки. Ефективно и нежно премахва грима и излишното омазняване, почиствайки кожата до дълбочината на порите. Лечебният Екстракт от Чаено дърво е един от най- силните антисептици - унищожава кожните бактерии и има оздравителен ефект върху кожата. Екстрактът от Водна лилия нормализира дейността на мастните жлези и ограничава появата на нови пъпки.
Употреба: Нанесете на памучен тампон и обтрийте на почистената с гел кожа на лицето и шията. Да се използва ежедневно сутрин и вечер.
Гел за измиване против акне
Подхранващ за мазна и склонна към акне кожа, не съдържа сапун. За утринна и вечерна грижа за кожата, както и превенция против акне. Съдържа чистотел за ефективно почистване.
Употреба: Нанесете гела на влажна кожа и масажирайте до получаване на пяна. Изплакнете обилно с топла вода.
Интензивен гел против акне
Екстремни мерки против възпалените участъци на лицето. Интезивен гел против черни точки и пъпки. Изсушава възпалението и го намалява като прави кожата по-чиста. Екстрактът от Чаено дърво възстановява наранените участъци и премахва възпалението. Дерматологично тестван продукт!
Употреба: Нанесете на почистена кожа на лицето, върху проблемния участък. Да се употребява сутрин и вечер до пълното заличаване на проблема.

Няма коментари:

Публикуване на коментар